EcoNet Kft.
Székesfehérvár, Berényi út 102.

Ingatlanok

 Főoldal Alkatrészek
 Videoterminálok
 Ingatlanok
 Kapcsolat

 Akciós termékek
Tápegységek 50% árengedménnyel

 Székesfehérvár, Berényi út 102.               

Az Econet Kft. székhelye.

Székesfehérvár frekventált ipari övezetének szélén, a 811-es főközlekedési út városi szakaszán, a Berényi út  mellett található. A VIDEOTON Ipari parkhoz szervesen csatlakozó iparterület.

Területe 2828 m2. A telep önálló víz, gáz és elektromos csatlakozással ellátott. Szennyvízkezelés helyi derítővel megoldott. Villamos hálózat teljesítménye 30KW. Telefonvonalak száma jelenleg 6db, de tetszőleges számú hagyományos és ISDN vonal kiépíthető. Az Internet elérés telefonvonalon és mikrohullámon biztosított. A telep területének jelentős része új térkőburkolatot kapott, gépkocsival a parkolás megoldott.

A telepen 3 különálló épület található. A főépület egy kétszintes új épület, melyhez csatlakozik egy régebben épült CLASP rendszerű könnyűszerkezetes épületrész. A telepen ezenkívül két raktárépület is található, melyeknek alapterülete 350, illetve 210m2.

1. Főépület: iroda, üzlet, szerviz és raktár

Kétszintes új épület, 2005-ben épült. Teljes alapterülete: 307 m2. A földszinti részt jelenleg az Econet Kft. és a Nóniusz Kft. használja. Az emeleti rész (153,5 m2) várja bérlőjét.

Az épülethez csatlakozik egy régebben épült földszintes, 73,6 m2-es CLASP   rendszerű könnyűszerkezetes épület, melyet az Econet Kft. raktárként használ.

Az épületegyüttesben a víz, villany, telefon, Internet, biztonsági távfelügyelet; tűzjelző és riasztórendszer ki van építve. Nyílászárók ragasztott biztonsági, hőszigetelt, fényvisszaverő üvegezéssel vannak ellátva, megfelelnek a MABISZ előírásainak. A fűtése gázkazánról üzemelő padlófűtés, helyiségenkénti szabályozással. 

2. Raktár

Könnyűszerkezetes panelépület. Alapterülete 350 m2, belmagassága 2,55 m.

Jelenleg az Econet Kft. és az egyik bérlő raktárként használja. Víz, gáz és elektromos hálózatra csatlakozik, de a többi közmű kiépítése is megoldható. Fűtése a jelenlegi rossz hőszigetelés miatt nem gazdaságos, pótlólagos hőszigetelés után kivitelezhető. A tetőszigetelés 2006-ban felújításra került.

3. Raktár

Könnyűszerkezetes panelépület. Alapterülete 210 m2, belmagassága 2,55 m.
Az Econet Kft. raktárként használja.

 Székesfehérvár, Radnóti tér 3-4.    
 
Földszinti 50nm-es és
emeleti, 50+25nm-es helyiség kiadó Tel: 06-30/9363-792 

Iroda és üzletház a történelmi belváros szomszédságában.

Az épület 2000-ben épült. A földszinten 2db 50 m2-es üzlet található, nagy, üvegfelülettel, mely biztosítja a megfelelő reklámot. Mindkét üzletben külön WC+mosdó van kialakítva. Az emeleten két önálló, tehát a földszinti helyiségektől független lépcsőházon keresztül megközelíthető üzlet/iroda lett kialakítva. Ezek mindegyike 50+25 m2-es. Az emeleti rész 50m2, és mindegyikhez csatlakozik egy 25m2-es galéria, mely egy csigalépcsőn közelíthető meg. Az emeleti és a galéria szint egy légteret alkot, rendkívül dekoratív megjelenést biztosítva a helyiségnek. Mindegyikben önálló vizesblokk lett kialakítva. Földszint alaprajz>> Emelet alaprajz>>  Galéria alaprajz>>

Jelenleg az egyik földszinti és a két emeleti üzlet kiadó.

Az épület teljesen közművesített. Az elektromos hálózat 3 fázisú, fázisonként 25A-es. Az egyes helyiségek villamos áram, hidegvíz és melegvíz fogyasztása önálló almérővel mért. Az épület fűtését egy központi gázkazánról üzemelő padlófűtés biztosítja. Mindegyik helyiség hőmérsékletét önálló termosztát szabályozza. Az épület hőszigetelése megfelel a legszigorúbb előírásoknak, így a rezsi rendkívül kedvező. Az épület mellett a parkolás térkőburkolatú parkolóval megoldott.

 

 Igal, Rét utca 12.    ELADÓ!  Tel.: 06-30/9363-792                

Üdülőingatlan az igali gyógyfürdőtől öt percre.

A lejtős domboldalon fekvő ingatlanon lépcsős elrendezésben három faház épült. Mindegyik teljesen felszerelt, amerikai konyhás nappali, 2db egyágyas és 1db kétágyas hálószoba, fürdő+WC, és terasz várja a vendégeket. Az udvaron közös tűzrakóhely, a gyerekeknek homokozó lett kialakítva.
Az ingatlanon a parkolás megoldott.

 Érdeklődés                
Telefonon: 06-22/327-980, 06-22/505-877
Faxon:  06-22/327-980, 06-22/505-877
e-mailben:
  info @ econet.co.hu